U bent werkzaam bij een organisatie die iets doet dat geen enkele andere organisatie doet. U voert een administratie, neemt personeel aan, maar er is ook een bedrijfsproces dat uw organisatie uniek maakt. Dat deel van het werk vormt het bestaansrecht van uw organisatie.

Uw werkinstructies zijn terug te vinden op intranet. Overige documentatie staat in groepsmappen en e-mails en bepaalde kennis bevindt zich alleen in het hoofd van experts. Beleidskeuzes en wetswijzigingen zorgen vaak voor onvoorziene werkzaamheden. Niemand weet hoe het systeem precies in elkaar zit. Testers en experts worden het niet eens over de juistheid van een aanpassing. ‘De laatste aanpassing is toch per e-mail geaccordeerd?’

Herkent u dit? Dan bent u bij LibRT aan het juiste adres. Onze dienstverlening laat zien wat we voor u kunnen betekenen en hoe we dat realiseren voor een fractie van de kosten die door de meeste consultancybedrijven worden gerekend.

Nieuws

LibRT en BRS, oprichters van RuleArts, hebben RuleArts overgedragen aan H3R. RuleArts blijft als zelfstandige entiteit bestaan en profiteert van de ervaring en bewezen successen van H3R. Lees hier het volledige persbericht.