U bent werkzaam bij een organisatie die iets doet dat geen enkele andere organisatie doet. U voert een administratie, neemt personeel aan, maar er is ook een bedrijfsproces dat uw organisatie uniek maakt. Dat deel van het werk vormt het bestaansrecht van uw organisatie.

Uw werkinstructies zijn terug te vinden op intranet. Overige documentatie staat in groepsmappen en e-mails en bepaalde kennis bevindt zich alleen in het hoofd van experts. Beleidskeuzes en wetswijzigingen zorgen vaak voor onvoorziene werkzaamheden. Niemand weet hoe het systeem precies in elkaar zit. Testers en experts worden het niet eens over de juistheid van een aanpassing. ‘De laatste aanpassing is toch per e-mail geaccordeerd?’

Herkent u dit? Dan bent u bij LibRT aan het juiste adres. Onze dienstverlening laat zien wat we voor u kunnen betekenen en hoe we dat realiseren voor een fractie van de kosten die door de meeste consultancybedrijven worden gerekend.

Nieuws

In samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen bied ik mijn cursus bedrijfsregels nu aan in 5 avonden met een afsluitende toets.  Door deze samenwerking kan ik een grotere groep specialisten bekend maken met de bedrijfsregel methodiek. Bijvoorbeeld ook medici die protocollen opstellen, informatie analisten die systeem requirements opstellen en managers die een nieuwe strategie willen invoeren”.
- meer informatie LibRT – HAN
- trainingsdata en inschrijven
- training rulespeak en bedrijfsregels