Samen met uw experts formaliseren wij uw werkproces en richtlijnen om gewenste veranderingen te realiseren. Een greep uit onze opdrachtgevers (meer in het projectoverzicht van spreeuwenberg):

De ING kreeg een overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsregels. De medewerkers leerden over tools, methodiek en standaardisatie.
Het BKR kreeg opleiding en begeleiding om het beheer van de bestaande systemen efficiënter in te richten en de onderliggende bedrijfslogica beter toegankelijk te maken voor medewerkers.
Rijkswaterstaat heeft consistente specificaties gekregen voor diverse complexe applicaties die helpen om de veiligheid en doorstroming van het verkeer te bevorderen.
Het Landbouw Economisch Instituut heeft LibRT’s verificatie-software VALENS geïntegreerd in haar zelf ontwikkelde business-modelleeromgeving 'Artis'.
De Inspectie Verkeer en Waterstaat heeft advies gekregen over de toekomst van het in eigen beheer ontwikkelde beslissings-ondersteunend systeem voor scheepsinspectie.
Nedstat heeft specificaties en projectbegeleiding gekregen bij de herontwikkeling van 'Sitestat', een product voor de marketingprofessional.