LibRT werkt met een klein netwerk van specialisten, veelal freelancers. We besteden veel aandacht aan vakliteratuur en leveren daar ook een bijdrage aan.  Hier vindt u een overzicht met publicaties.

 

SVJ001 - small

linkedinSilvie Spreeuwenberg

margherita

linkedinMargherita Boekenoogen

linkedinLandelijke Regelaanpak

Ik vind betrouwbaarheid en precisie heel belangrijk. Afspraken afzeggen is niks voor mij. Als ik een bijeenkomst heb, dan wil ik het liefst dezelfde dag of uiterlijk een dag later een verslag versturen. Dat komt de kwaliteit ten goede want alle betrokkenen hebben dan nog helder voor de geest wat er besproken is en ik merk dat ik betere feedback krijg.
Ik werk als procesarchitect en als kennisanalist. Juist die combinatie maakt dat ik de grote lijnen kan schetsen en ook het geduld heb om details in kaart te brengen. Voor mijn werkzaamheden bij LibRT ga ik vaak de diepte in en maak ik met name gebruik van mijn business rules-expertise.
Wij werken graag samen met de eigenwijze juristen van JURIS, de vernieuwers in het verkeer van QUOVADITS, de kaart experts van SIMACAN, de constructivistische programmeurs van GOENE, design van KUMI HIROI en als de chaos zelfs voor ons te groot is schakelen wij VISUAL bij voor overzicht.
Margherita over Silvie: Voor Silvie is goed niet goed genoeg. Alleen perfect is goed genoeg. Dat kwaliteitsniveau vraagt ze zowel van anderen als van zichzelf. Als zij iets belooft, dan kun je daar echt van op aan.
Silvie over Margherita: Ik heb Margherita leren kennen tijdens onze studie cognitieve kunstmatige intelligentie in Utrecht. Wij waren een van de weinige dames op de opleiding. Je kunt haar hele complexe vraagstukken geven en die pluist ze helemaal uit. Uit elk document haalt ze alle inconsistenties. Ik noem haar wel eens een ‘human parser’.
Silvie over samenwerken: Vier ogen zien meer dan twee. Samenwerken heeft daarom altijd mijn voorkeur en toegevoegde waarde. Het liefst met iemand wiens kracht net op een ander terein ligt. Dan is het geheel echt meer dan de som der delen.